Få styr på din fryser

Fryseren kan være et fantastisk udstyr, der er i stand til at indeholde rester, fryser måltider og overskydende bulkvarer, som du har købt i butikken og mere, men det kan også blive et uorganiseret rod. Følgende tip om fryserorganisation og madlagring kan guide dig til at gøre din fryseroplevelse så effektiv som muligt. Stå ikke længere og stirrer ind i fryserens afgrund og spekulerer på, hvad der er i det, og hvor længe det har været der. Du kan hurtigt organisere din vej til en fryser sejr, så du hurtigt kan fjerne eller finde alt, hvad du har brug for.

 

Sådan holder du din fryser organiseret så det kører godt

Kontroller temperaturen. Sørg for, at din fryser er på 0 grader Fahrenheit eller lavere ved hjælp af et apparattermometer. Rengør din fryser. Kig igennem alt. Hvis du finder en mad, der er gammel eller umærket, eller du bare ikke kan huske, at du nogensinde har lagt den i fryseren, kaste den.

Mærk alt med et navn og en dato. Alle fødevarer, der kommer ind i din fryser, skal have et navn og en dato på dem. Hvis det hjælper dig med at holde dig organiseret, kan du også medtage, især til proteiner, hvis varen er kogt eller rå. Hvis din fryser er ødelagt eller du af en anden grund har brug for at få købt en ny, kan du her finde forskellige test af fryseskabe, så du er sikker på at få den, der passer bedst til dig.

 

Udnyt fryserens egenskaber bedst muligt

Frys hurtigt. Spred altid fødevarer, der skal fryses ned i et enkelt lag på forskellige hylder, så de kan fryse så hurtigt som muligt. Stabl først når fødevarer er frosset.

Opbevar en fortegnelse og inventar kort. Når du lægger mad i din fryser, skal du skrive dem ned og lægge dem på din fryser, så du ved, hvad der er i den. Du kan krydse madene væk, når de bruges. En magnetisk tør sletningskort kan være nyttigt til at holde din beholdning ajour. Med en fryser til brystet ønsker du måske, at et lagerkort skal vise, at du var, hvor du kan finde alle ting i din fryser. For eksempel ved at vide, at den frosne rå kylling befinder sig i den tredje stakken fra toppen på højre side, kan du gå straks til det rigtige sted i stedet for at grave og fjerne alt fra din fryser i din søgning.

 

Related Post