Kontante lån er for godt til at passere op

Alle forventer det af den grund, at nogle amerikanere befinder sig kører kort før næste lønningsdag. Overraskende, de allerede brugt, hvad de tjente og er afhængig helt på deres næste løncheck.

Dette er selve grunden til, at tv, radio, opslagstavler, aviser og Internet har reklamer skrigende, at man ikke behøver at vente på deres næste , fordi de kan få nok kontanter, der vil tidevandsstrøm dem over. Disse reklamer vedrører kontante lån.

Det kan lyde interessant, men kontante lån kommer med en pris. Husk, hvordan dine forældre plejede at sige, at hvis det lyder så godt at være sandt, det sandsynligvis er. kontante lån er fine eksempler på dette ordsprog.

Du skal foretage baggrundstjek – især hvis du indtaster en aftale, der involverer penge. Tjek cashers, de finansielle selskaber og de andre virksomheder, der er involveret i denne kortfristede endnu høje rente lån. Må ikke være alt for overvældet af deres forskellige navne. Det være sig check forskud lån, kontante forskud lån, forbrugslån, udskudt indbetaling check lån eller post-dateret check lån, de alle betyder det samme.

Normalt en låntager forbereder en check, der skal betales til de krav, långiver og angiver det beløb, han ønsker at låne. Der prime banks opkræves et tillægsgebyr. Virksomheden giver derefter låntageren hans foretrukne beløb efter fradrag af tillægsgebyret.

Yderligere gebyrer for forbrugslån er en bestemt procentdel af kontrollen til pålydende værdi. Det kan også være et gebyr, der er opkrævet til låntager afhængigt af mængden af, hvad checken angiver. Uanset betingelsen er aftalt, låntager betaler yderligere gebyrer for hans kontante lån.

Låntager har ret til at modtage alle oplysninger. Disse kan være i form af skrivning eller rentenota. ÅOP eller den årlige procentsats for transaktionen skal også oplyses.

kontante forskud lån er sikret ved personlig kontrol udstedt af låntager. Overvej dette som en dyr form for kredit. Lad os tage dette eksempel. En låntager skriver en check for $215, for at han kan låne $200 i to uger. forbrugslångiver eller check casher holder checken indtil låntagers næste .

Her er, når hele planen finder sted. Långiver er den, der deponerer og indløser checken ved at give låntager $215 – de kontanter, der er angivet på checken. Dette ruller over af låntager betaler gebyret i det øjeblik han får sin Paycheck. Det kan lyde så bekvemt, men på grund af de ekstra afgifter, i virkeligheden, låntager er ved at tabe mere, end han troede, han vinder.

Der er alternativer til kontante lån. Forskellige muligheder er derude. Du kan overveje følgende muligheder før ty til kontante lån:

1. Når du har brug for en form for kredit, tage sig tid til at shoppe og kigge rundt. Det er klogt at sammenligne de tilbud, der præsenteres for dig. Kig efter tilbuddet, der har en lav APR. Hvis det er muligt, få en med den laveste. Du bør også tage hensyn til de små lån fra mindre lån selskaber eller kreditforeninger.

2. Sammenlign rentenota og ÅOP, sammen med renter og låne gebyrer for de tilbud, der kommer din vej. Du kan bede långivere til at give dig mere tid til at betale, hvad du skylder. Find ud af, om de har yderligere gebyrer for at give dig denne anmodning. Dette kaldes normalt for “forsinket opladning”.

Beslut dig for den bedste kontante lån til rådighed. Men hvis du kan budgettere dine penge til at holde dig alle hele næste , så gør det, for at du ikke støder på problemet med at løbe kort.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.